Cool Stuff

Zece filme super tari care vor apărea pe Netflix, în luna ianuarie

E timpul să stăm în casă și să ne relaxăm la căldură, urmărind cele mai tari filme

Brrrr! Frigul de afară ne spune un singur lucru: e timpul să stăm în casă și să ne relaxăm la căldură, urmărind cele mai tari filme! Iar la început de an, Netflix vine cu numeroase producții noi, numai bune de urmărit alături de cei dragi. Dacă vrei să urmărești un film de dragoste, poți începe cu „Endless Love”, iar dacă te pasionează filmele SF, îți recomandăm „Blade Runner 2049” cu Ryan Gosling și Jared Leto. Iar dacă îți este dor de o comedie bună, poți încerca „Julie & Julia” cu Meryl Streep!

Endless Love – 1 ianuarie

Doi tineri (Alex Pettyfer și Gabriella Wilde) din medii foarte diferite se întâlnesc și se îndrăgostesc. Jade provine dintr-o clasă privilegiată și se simte liberă doar alături de carismaticul, energicul David. Dar prezența lui în viața ei îi nemulțumește părinții, care ar face orice să-i vadă despărțiți.

Teen Spirit – 1 ianuarie

Violet este o adolescentă timidă care visează să plece din orașul natal și să-și urmeze pasiunea de a cânta. Ea intră într-o competiție locală de canto care îi va testa integritatea, talentul și ambiția.

The Walk – 1 ianuarie

Doisprezece oameni au pășit pe Lună. Numai unul a parcurs, sau va fi parcurs vreodată, imensul vid dintre cele două Turnuri gemene. Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt) și mentorul său, Papa Rudy (Ben Kingsley), sunt ajutați de către o echipă internațională fără egal, care depășește toate obstacolele, disensiunile, trădările și nenumăratele limite pentru a-și duce la îndeplinire planul lor nebunesc.

Blade Runner 2049 – 1 ianuarie

Clasicul film al lui Ridley Scott, Blade Runner/Vânătorul de recompense (1982), devenea un film cult, având ca temă esenţa umanităţii - urmărind relaţia dintre replicanţi şi oamenii care au început prin a-i crea, au continuat prin a-i exploata, şi au ajuns să-i discrimineze şi să-i vâneze. Harrison Ford l-a interpretat pe Blade Runner - un tip de polițist futurist, acuzat de vânarea şi „eliminarea” replicanților.

La 35 de ani distanță după evenimentele din primul film, un nou vânător de replici umane - ofițerul LAPD (Los Angeles Police Department) „K” (Ryan Gosling) descoperă un secret de mult timp îngropat ce are potențialul de a scufunda în haos ce a mai rămas din societate. Descoperirea îl face pe K să demareze o anchetă cu scop final de a-l găsi pe Rick Deckard (Harrison Ford), fost vânător de replici umane, care a fost dat dispărut de trei decenii.

What Happened to Mr. Cha? - 1 ianuarie

Un actor cu cariera de multă vreme în declin se agață de gloria sa trecută. Dar ceva îl trezește brusc la realitate și-l forțează să se confrunte cu ceea ce a devenit.

Julie & Julia – 1 ianuarie

După cincizeci de ani, Julie Powell (Amy Adams) se află într-un impas. Pentru că se apropie de 30 de ani, trăiește în Queens și lucrează într-un mediu cenușiu, în timp ce prietenele ei obțin succese uluitoare, ea se hotărăște să urmeze un plan care să-i valorifice toate energiile. Julie decide ca într-un an să încerce toate cele 524 de rețete din cartea de bucate a Juliei Child: Mastering the Art of French Cooking și să scrie pe blog despre experiențele ei culinare.

Pieces of a Woman / Frânturi de femeie (film original Netflix) – 7 ianuarie

După o naștere tragică acasă, o femeie izolată de partenerul și de familia ei printr-o adâncă adâncă prăpastie creată de durere se luptă cu urmările emoționale profunde.

The Heartbreak Club (film original Netflix) – 14 ianuarie

O cafenea în pragul falimentului se trezește la viață când proprietarul întâlnește dragostea, dar aceasta nu durează. Să fie o inimă frântă exact ceea ce-i trebuia? 

Bombshell – 15 ianuarie

Bazat pe întâmplări reale, Bombshell este povestea câtorva femei care decid să-l înfrunte pe Roger Ailes, fostul CEO al Fox News SUA, acuzându-l public de hărţuire sexuală şi de menţinerea unei atmosfere ostile față de femei în birourile Fox News.

The Dig / Situl (film original Netflix) – 29 ianuarie


Când o văduvă bogată angajează un arheolog amator pentru a se ocupa de săpături la mormintele de pe proprietatea ei, cei doi fac o descoperire care schimbă istoria