Kiss Time Out

Și acum să vină 2021!

La anul și la mulți ani!

2020 a fost un an în care cu toții ne-am făcut planuri, apoi cineva a râs de ele... Am încercat să rescriem 2020 și să adunăm de la voi cel puțin 2020 motive de bucurie și pe timp de pandemie.

Unii dintre voi ne-ați spus de „covrigii calzi”, „momentul în care ții pe cineva de mână”, sau de „mirosul cafelei dimineața”.

No description available.

Și „mirosul hainelor proaspăt spălate” s-a numărat printre motivele voastre de bucurie, dar și „mănușile cu care poți să îți folosești telefonul”.
Între cele 2020 de motive de bucurie ale voastre s-au regăsit și „puloverele de lână”, „hainele de iarnă cu reni”, sau „vinul fiert cu scorțișoară”.

A fost un an delicat, plin de provocări intense, an în care am aplaudat cu respect eroi din balcoane și ferestre!

No description available.

Am purtat mască și am ascuns emoții faine încă din primăvară, iar o vreme chiar am dus un dor imens de plimbările pe-afară.

Dar dincolo de aceasta noi am fost on air și online cu voi mereu, cu cele mai tari hituri și premii, ca într-o familie: și la bine, și la greu!

Anul ăsta ne-a învățat cât de prețioasă poate fi o îmbrățișare și ne dorim cu toții ca în noul an, 2021, să fim aproape, fără dor de-o sărutare!

La anul și la mulți ani!