Cool Stuff

Cele mai tari filme de sărbători pe care le poți urmări pe Netflix

Netflix îți pune la dispoziție în luna sărbătorilor cele mai tari filme

Ce ar fi sărbătorile de iarnă fără filmele speciale de sărbători? 
Dacă nu știi ce să faci cu atâtea zile libere, noi îți propunem cele mai frumoase filme pe care trebuie să le vezi cu cei dragi.

The Christmas Chronicles

The Christmas Chronicles” spune povestea a doi frați, Kate (Darby Camp) și Teddy Pierce (Judah Lewis), care plănuiesc să îl filmeze pe Moș Crăciun (Kurt Russell) în seara Ajunului.
Dacă ai văzut deja acest film, nu uita ca pe Netflix a apărut și partea a doua – „The Christmas Chronicles 2”.

The Princess Switch

Cu o săptămână înainte de Crăciun, Margaret, minunata ducesă de la Montenaro, schimbă locul cu Stacy, o fată obișnuită din Chicago, care arată exact ca ea.
Cu ajutorul magic al lui Moș Crăciun, Margaret se îndrăgostește de frumosul coleg al lui Stacy, în timp ce Stacy se îndrăgostește de logodnicul lui Margaret, prințul moștenitor.
Dacă ai văzut deja acest film, nu uita ca pe Netflix a apărut și partea a doua - „The Princess Switch 2: Switched again”.

Elf

Filmul spune povestea unui copil crescut la Polul Nord de elfii lui Mos Crăciun, iar după ce a ajuns la maturitate este trimis în Statele Unite pentru a-și găsi adevărata familie și pentru a răspândi spiritul Crăciunului.

Four Christmases

Vince Vaugh și Reese Witherspoon trebuie să-și viziteze toți cei patru părinți divorțați de Crăciun și trebuie să facă totul într-o zi!

The Polar Express

Târziu, în noaptea de Ajun, un copil stă cuminte în pat sperând să audă zurgălăii saniei trase de reni a Moșului. Spre surpriza lui, chiar în dreptul ferestrei dormitorului oprește și țiuie asurzitor un tren.
Conducătorul trenului îl invită în călătoria vieții lui, la Polul Nord, acasă la Moș Crăciun.

Love The Coopers

Charlotte Cooper are o dorință de Crăciun simplă. Vrea ca familia ei să aibă amintirea unui Crăciun perfect. Dar, de patru generații, adunarea clanului Cooper sub același acoperiș a fost oricum, numai perfectă, nu. Relaxarea și bucuria nu sunt simple – va ninge cu găleata, se va arunca peste tot cu mâncare și vor veni musafiri neașteptați. Dar, mai întâi, Fantomele Crăciunurilor Trecut, Prezent și Viitor vor sta cu capetele sus pe când fiecare dintre membrii familiei Cooper va veni acasă.

A Bad Moms Christmas

Comedia „Mame bune şi nebune 2” continuă şirul provocărilor pentru cele mai simpatice prietene cu o nouă revoltă împotriva rigorilor societății, de această dată îndreptată împotriva marii sărbători a Crăciunului. De parcă a organiza masa festivă nu ar fi suficient de complicat, cele trei eroine le mai au pe cap şi pe mamele lor, una mai specială şi mai pretenţioasă ca cealaltă. Până la finalul creştinei vacanţe, doamnele vor da un sens cu totul diferit expresiei "Sărbători fericite!", dar vor ajunge în acelaşi timp să îşi consolideze relaţiile cu mamele lor.

Office Christmas Party

În timp ce Carol, managerul companiei, încearcă să oprească planurile fratelui iresponsabil de a organiza o petrecere de pomină la birou, acesta apelează la colegii lui care să-l ajute să pună totul la cale. Întreaga mobilizare are scopul de a impresiona un potenţial client mai neconvenţional şi de a-l convinge astfel să investească în afacerea lor aproape falimentară.

The Knight Before Christmas

Un cavaler medieval englez ajunge în mod inexplicabil în timpurile noastre, în perioada sărbătorilor de iarnă, și se îndrăgostește de o profesoară de liceu care nu mai spera să fie vreodată fericită într-o relație.

Jingle Jangle: A Christmas Journey

Jingle Jangle: O aventură de Crăciun este o călătorie muzicală și un spectacol vizual pentru toate vârstele. Filmul este o poveste proaspătă și plină de viață, în spiritul sărbătorilor, pentru întreaga familie. Cu acțiunea plasată în vibrantul orășelul Cobbleton, filmul îl urmărește pe excentricul creator de jucării Jeronicus Jangle (actorul distins cu premiul Oscar Forest Whitaker), ale cărui invenții sofisticate satisfac orice capriciu și uimesc pe oricine.